

מתכון לחזה עוף בירקות כתומים
- 4 פרוסות חזה עוף
- 500 גר׳ דלעת או דלורית
- 3 בטטות בינוניות
- 1/2 צרור כוסברה
- מלח
- פלפל גרוס
- 4 כפות שמן
- חופן צנוברים
- 6 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
- קוצצים את החזה עוף.
- את הדלעת והבטטות חותכים לקוביות.
- מחממים מחבת גדולה ובה את השמן.
- מוסיפים את הדלעת והבטטות לטיגון קל, ואז את החזה עוף מערבבים בכף עץ ומבשלים במשך 20 דק׳ יחד על אש בינונית. מתבלים במלח, פלפל, ושום כתוש, מוסיפים 1 כוס מים חמים ומכסים. מבשלים עד צימצום הרוטב. שמים צנוברים וכוסברה קצוצה ,ומכבים את האש.
- ניתן להוסיף קמצוץ קינמון.
מגישים חם על אורז לבן
מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com