זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס בורגול, מושרה במים
- 3 כפות שמן
- 1 בצל סגול, פרוס
- 2-3 פטריות פורטובלו, פרוסות
- מלח ופלפל לבן
- 2 כפות סילאן
- 2 מלפפונים, חתוכים לחצאי טבעות
- מעט כוסברה טריה, קצוצה דק
אופן ההכנה:
1. מסננים את הבורגול ומעבירים לקערת הגשה.
2. במחבת, מחממים את השמן ומקפיצים את הבצל עם הפטריות כמה דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
3. מעבירים לקערה עם הבורגול. מוסיפים את המלפפון והכוסברה ועוד מלח, מערבבים יחד ומגישים.