צמחונים ונהנים

ארוחה ללא טרחה: סלט בורגול חם עם פטריות ובצל מוקפצים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט מזין ובריא שמתקתקים ב-20 דקות. אז מה יש לנו פה? בורגול, פטריות (תזכורת: אין לשטוף אותן) ובצל המוקפצים בסילאן, מלפפון וכוסברה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
4
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס בורגול, מושרה במים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל סגול, פרוס
  • 2-3 פטריות פורטובלו, פרוסות
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות סילאן
  • 2 מלפפונים, חתוכים לחצאי טבעות
  • מעט כוסברה טריה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

1. מסננים את הבורגול ומעבירים לקערת הגשה.

2. במחבת, מחממים את השמן ומקפיצים את הבצל עם הפטריות כמה דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.

3. מעבירים לקערה עם הבורגול. מוסיפים את המלפפון והכוסברה ועוד מלח, מערבבים יחד ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות