זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
- 5 נקניקיות קבנוס, חתוכות לפרוסות דקות
- 1 קופסת שימורי שעועית מבושלת ברוטב
- 3 כפות גדושות רסק עגבניות + מעט מים
- מלח ופלפל
- 1 פלפל חריף, קצוץ דק
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הנקניקיות, מערבבים יחד ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את השעועית עם הנוזל, הרסק והמים ומתבלים קלות. מערבבים הכל יחד ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
2. מפזרים את הפלפל החריף מעל, מערבבים ומגישים חם.