מה נאכל היום?

המזרח הרחוק דווקא קרוב: מרק תירס וקרם קוקוס טעים בטירוף

חורף בלי מרק בבית הוא לא חורף והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו סוגרת לנו את הפינה הזו עם מרק תירס, (משימורים. הכי קל והכי פשוט) שרוב הנוזלים שבו הם בכלל קרם קוקוס מתקתק, שמעניק לו טוויסט מדליק (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
6
| כיכר השבת |
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרעיני תירס משימורים, מסוננים
  • 2 כוסות גרעיני תירס משימורים, מסוננים וטחונים
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • מלח
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 ליטר מים
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום כמה שניות. מוסיפים את גרעיני התירס השלמים והטחונים, את המלח, רוטב הסויה, המים וקרם הקוקוס. מערבבים ומבשלים כשעה ורבע, מכוסה. מגישים או טוחנים שוב לקבלת מרק קרמי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות