זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 בצל לבן גדול, פרוס דק
- 1/4 ראש כרוב לבן, קצוץ דק, אך לא מדי
- 4-6 נקניקיות קבנוס, חתוכות לטבעות
- 240 מ"ל עגבניות חתוכות לקוביות, משימורים
- 1 כף פפריקה
- 1 כוס מים
- 1 כף סוכר
- מלח ופלפל
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הנקניקיות. מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים יחד 3 דקות. מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים שוב ומערבבים. מוסיפים את העגבניות. מתבלים בפפריקה, במלח, בפלפל ובסוכר ומערבבים. מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים. מבשלים יחד חצי שעה ומגישים חם.