זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- 1 חבילת ביסקוויטים של אסם
- 500 גרם גבינה לבנה
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 שקית פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 כף קליפת תפוז מגורדת + עוד, לקישוט
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מקציפים היטב שלושה רבעים ממיכל השמנת ואת הפודינג. מוסיפים את הגבינה.
2. את שאר השמנת ממיסים במיקרוגל בקערה קטנה, יחד עם השוקולד ומוסיפים לקערה הגדולה. מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים יחד היטב.
3. מסדרים בתבנית את הביסקוויטים, שופכים מעל חצי מכמות הבלילה ומיישרים. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ומורחים מעל את שאר הבלילה. מפזרים עוד גרידת תפוז לקישוט. שומרים את העוגה מכוסה במקרר, במשך לילה.