בניחוח מזרחי: "תבשיל" תפודים, חומוס וחזה עוף פיקנטי

והשבוע, ב"מבשלות": תפודים, חומוס וחזה עוף במחבת. מנה עם חריפות עדינה וממכרת, שניתן להגיש לצד סטייק יוקרתי או לבד, כמנה משביעה ומזינה בפני עצמה. חשוב: מומלץ להשתמש בחזה עוף טרי ולא קפוא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
6
| כיכר השבת |
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 15 תפודים מבושלים במים
  • 1 קופסת שימורי חומוס, מסוננים
  • 400 גרם חזה עוף
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. פורסים את חזה העוף לרצועות דקות שוות בגודלן. את התפודים משאירים בקליפתם וחותכים ל-4.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את רצועות העוף מספר דקות, עד שהן לבנות. מוסיפים פנימה את התפודים, החומוס והפלפל החריף. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד כמה דקות, עד שהטעמים נספגים היטב. מגישים חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות