באנו לשדרג

מרוסיה באהבה: סלט תפודים וסלמון מעושן ברוטב שמיר

זו עיקרית? זה סלט? אתם תחליטו! השבוע, ב"מבשלות בכיכר" מורן פינטו יוצרת סלט תפודים וסלמון מעושן ברוטב שמיר - מנה שניתן להגיש בשבת בבוקר או בכל הזדמנות שתבחרו, שכרגיל, אין צורך לציין, מכינים בקלות ובמהירות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
9
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 תפודים, מבושלים במים עד לריכוך
  • 200 גרם סלמון מעושן
  • 2 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק

לרוטב:

  • 1/2 צרור שמיר, קצוץ דק דק
  • מלח
  • 1/2 לימון סחוט היטב
  • 3 כפות מיונז

אופן ההכנה:

1. חותכים את התפודים בקליפתם ל-4 חלקים. מפזרים בצלחת הגשה. קוצצים גס את הסלמון ומפזרים מעל. מפזרים את הבצל הירוק.

2. בצלוחית קטנה מערבבים את השמיר, המלח, הלימון והמיונז ומערבבים לקבלת רוטב אחיד. מפזרים מעל התפודים, הסלמון והבצל הירוק ומגישים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות