זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות קטנות
- 8 פטריות פורטבלו, פרוסות גס
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות שמן זית
- 15 עלי בזיליקום, קצוצים דק
- חופן שקדים מולבנים
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים את קוביות חזה העוף, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד מספר דקות. מוסיפים מעל את רוטב הסויה והבזיליקום. מפזרים את השקדים. מערבבים הכל יחד. מפזרים מעל עלי בזיליקום נוספים ומגישים חם.