זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2-3 פרוסות פילה טונה אדומה
- 10 פטריות שמפיניון
- 10 פטריות פורטבלו
- 1/2 חבילת פטריות שימג'י
- 3 כפות שמן
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות סילאן
- 5 ענפי בצל ירוק
- שומשום - לקישוט
אופן ההכנה:
פורסים את הטונה לקוביות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הטונה מספר דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מזלפים את הסויה והסילאן ומקפיצים. מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד חצי דקה. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.