זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם חזה עוף
- 1 כוס אורז יסמין
- 1 כוס עלי תרד בייבי
- 4 שיני שום, פרוסות
- מלח ופלפל
- 2 כוסות מים
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. חותכים את חזה העוף לקוביות שוות.
2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את חזה העוף, עד שהוא מקבל גוון לבן. מוסיפים את התרד - ללא ענפים, השום והאורז ומערבבים הכל יחד.
3. מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את המים. מערבבים יחד ומכסים. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות ומגישים.