זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 פרפר חזה עוף
- 2 כפות חרדל
- 1 כף סילאן
- מלח ופלפל
- 3 שיני שום, פרוסות
- 2 כוסות עדשים שחורות, מבושלות ומסוננות
- 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
- 1 חופן חמוציות, קצוצות גס
- מלח ופלפל
- שמן זית
אופן ההכנה:
1. פורסים את חזה העוף למעין שניצלים מעט עבים, או לקוביות. מחממים מחבת ובה מעט שמן זית ומטגנים את העוף עד להזהבה קלה בלבד. מוסיפים את החרדל, הסילאן, המלח והפלפל ובסוף את השום. מערבבים כל הזמן בעדינות ומהרוטב שנוצר מרטיבים את העוף.
2. בקערה בינונית, מניחים את העדשים, הסלרי והחמוציות ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לצלחת הגשה ומעל מניחים את חזות העוף הצלויים ויוצקים את הרוטב מעל הכל.