זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 חבילת פסטה קצרה, צבעונית, מבושלת
- 2 קופסאות טונה, מסוננות
- 4 ענפי סלרי, קצוצים גס
- 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסונן
- 1 בצל סגול, קצוץ גס
- 2 גזרים, חתוכים לטבעות
- מלח ופלפל
- 2 כפות מיונז
- מעט שמן זית
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את הטונה, הסלרי והגזר. מוסיפים את הבצל והתירס ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ושוב מערבבים. מוסיפים את המיונז ושמן הזית ומערבבים הכל יחד. מגישים קר.