זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 פרגיות
- 15 שזיפים מגולענים
- 4 ענפי בצל ירוק
- מלח ופלפל
- 3 כפות סוכר / סילאן
- 2 כוסות מיץ תפוזים
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. קוצצים דק את השזיפים והבצל הירוק ומערבבים עם מלח ופלפל. מניחים מעל הפרגית ומגלגלים.
2. מחממים את השמן בסיר עמוק ומוסיפים את הסוכר / סילאן ומיץ התפוזים. מרתיחים ומניחים את הפרגיות בסיר כשצד ה"תפר" מופנה כלפי מטה. מכסים, מבשלים כ-50 דקות ומגישים.