זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 נתחי פילה טונה אדומה
- 1/2 כוס שומשום - לציפוי
- מלח
- 4 עלי חסה
- 1/2 גמבה אדומה
- 1/2 פלפל צהוב
לרוטב:
- 3 כפות חרדל דיז'ון
- 1 כף שמן זית
- מלח
- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
1. מנגבים את נתחי הטונה בנייר סופג. מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה ומצפים את הטונה.
2. מחממים היטב מחבת רגילה / פסים וצורבים את הדג מכל צד, כ-4 דקות. מפזרים מלח והופכים לצד שני.
3. בזמן הצריבה, קוצצים את החסה והפלפלים לרצועות ומניחים במרכז צלחת עמוקה. בסיום הצריבה פורסים את הטונה ומניחים מעל הסלט.
4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הדג ומגישים.