כיכר השבת

מורן פינטו מכינה כרובית בטחינה פשוט מטורפת

אנו בעיצומה של עונת הכרובית הטריה, שנמכרת בכשרות מהודרת - ולא כדאי להחמיץ אותה. אז מורן פינטו מפשילה שרוולים באולפן ומכינה כרובית מטוגנת עסיסית שנטבלת בטחינה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
10
| כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרובית טרי, מופרד לפרחים
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 15 עלי בזיליקום קצוצים
  • שמן זית - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט שמן זית ומניחים את פרחי הכרובית, לטיגון קל של 3 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הגבישי מעל ומערבבים יחד. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ושוב מערבבים, על מנת שהכרובית תספוג את הטעמים.

2. מוזגים לצלחת 1/2 כוס טחינה גולמית. מפזרים את פרחי הכרובית מעל, מוסיפים מלח, סוחטים את הלימון, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות