זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילה (500 גרם) ניוקי בוואקום
- 2 כוסות שעועית ירוקה שלמה, קפואה
- 2 נתחי פילה סלמון
- 1 לימון
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן זית
- 4 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים 2 כפות משמן הזית ומטגנים את הניוקי ישר מהשקית, ללא בישול קודם. מערבבים תכופות עד להזהבה. מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד. מוסיפים את השום, המלח והפלפל ומעבירים לצלחת.
2. במחבת, מחממים את יתר השמן ומטגנים את פרוסות הסלמון מכל צד, במשך 4 דקות, או עד למידת העשיה הרצויה.
3. מפזרים מלח וסוחטים מעל את הלימון. מגישים מעל הניוקי.