זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 באגט, חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ / צנימים קנויים
- 2 עגבניות אדומות, מוצקות
- 1 קופסת אנשובי
- מלח ופלפל
- שמן זית בנדיבות
- עלי בזיליקום - לקישוט
אופן ההכנה:
1. מזלפים מעט שמן זית על פרוסות הבאגט ואופים במשך כ-8 דק בחום של 180 מעלות, עד להזהבה.
2. קוצצים את העגבניות דק דק ומניחים בקערה. קוצצים את האנשובי ומוסיפים לקערה. מערבבים. מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן מהאנשובי ושוב מערבבים.
3. מניחים בנדיבות מעל כל ברוסקטה ומפזרים עלי בזיליקום קצוצים.