הדבר הבא במטבח מגיע אלינו לאחר 30 שנים של עבודת פיתוח שכללו הכלאות של זנים שונים זה בזה, והובילו לזן הבצלים החדש שלא יגרום לעיניים לדמוע.
לינדון ג'ונסון מנהל המכירות בבאייר, החברה שאמונה על הפיתוח החדשני סיפר כי "סוניון הוא פריצת דרך קולינרית בזכות התכונה הייחודית שמונעת גירוי הדמעות, הסוניון מתוק פריך וטעים מאוד. ושלא כמו בצלים מזנים אחרים שהופכים חריפים עם הזמן, סוניון הופך מתוק יותר בכל יום". לאחר הקטיף מאחסנים את הסוניון בכדי לקבוע מה תאריך השיווק המתאים לו.
על פי החברה כבר באמצע חודש דצמבר השנה יחל השיווק של זן הבצלים החדש, בארצות הברית, בדגש על מדינות נבדה וושינגטון, כשלשאר המדינות בארה"ב הוא יגיע באמצע מארס ובתחילת אפריל.
החברה טרם מסרה דיווח על שיווק מחוץ לגבולות ארצות הברית, אבל אנחנו כבר מוחים דמעה מהתרגשות.