שיפודי דג בסלסה מנגו עוקצני
מצרכים:
4 נתחי פילה טונה אדומה
4 פרוסות פילה סלמון טרי
6 כפות סילאן ( דבש תמרים )
מלח
פלפל גרוס טרי
לסלט:
1 מנגו טרי
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1/2 פלפל צילי חריף
מלח גס
שמן זית
אופן ההכנה:
חותכים את הדגים לקוביות של 5/5 ומשפדים כל 3 חתיכות על שיפוד. מתבלים במלח ופלפל ומורחים בסילאן, מחממים מחבת פסים ומטגנים מכל צד כ-3 דק׳ לפי דרגת העשיה הרצויה,
לסלט:
חותכים את המנגו לקוביות שוות ומניחים בקערה, מוסיפים את הפלפל קצוץ, ואת הכוסברה מתבלים במלח, ומזלפים שמן זית.
מגישים לצד הדג.
(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)