זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם עוף טחון (עדיף פרגית)
- 2 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורר
- 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
- 6 שיני שום, כתושות
- צרור כוסברה, קצוץ דק דק
אופן ההכנה:
1. לשים את כל המרכיבים לעיסה חלקה.
2. בידיים רטובות, יוצרים כדורים בגודל שווה, ומועכים אותם קלות לקבלת קציצות פחוסות.
3. לאפייה: מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
לטיגון: מחממים במחבת שמן בגובה 2.5 ס"מ ומטגנים את הקציצות במשך 2 דקות מעל צד.