סעודה חגיגית עם השפית

מתכון לקורנביף במרינדה משובח ועסיסי לראש השנה

מעדן אמיתי לחג שמגיע מניו יורק ומורן פינטו נותנת לו טאצ' מקומי עם השרייה טובה במרינדה ואפייה איכותית של 3 שעות. פשוט ולא מסובך, אך מרשים וטעים מאוד - מדריך וידאו (מתכונים לחג, אוכל)

|
3
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 ק"ג חזה בקר
  • 3 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף מחטי רוזמרין
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות יין

אופן הכנת קורנביף במרינדה:

1. מערבבים יחד את החרדל, הסילאן, השמן ומחטי הרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל שחור ובסוף את היין האדום.

2. מעבירים את חזה הבקר לתבנית פיירקס חסינת אש, ויוצקים מעל את הרוטב.

3. מכסים את התבנית ב-3 שכבות של נייר כסף, ומהדקים היטב בצדדים כדי שהאדים יכלאו בפנים, יבשלו היטב את הבשר ולא ייבשו אותו.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 3 שעות.

מתכוני וידאו נוספים של מורן פינטו:

>> מתכון לסלט אנדיב מתקתק לראש השנה - מדריך וידאו

>> מתכון לקינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת - מדריך וידאו

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
צודקת ושוב צודקת
1
חבל שאת משתמשת במלה "נורא" שהיא בעיקרון מלה שלילית ולא במילה "מאד" שהיא חיובית והמתכון יהיה מאד טעים ולא נורא טעים . המשך הצלחה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות