זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס טפיוקה
- 3 כוסות מים
- 4 כפות אבקת סוכר
- 200 גרם ערמונים, קצוצים
- 1 מיכל שמנת צמחית
- 300 גרם דובדבני אמרנה
- קוקוס לפיזור
אופן הכנת קינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת:
1. מחממים את המים בסיר, מוסיפים את הטפיוקה ומערבבים במים החמים כדי להימנע מדיבוק, עד שהכדורים הופכים לשקופים וחלקלקים, במשך 10-15 דקות.
2. במקביל, מקציפים חצי מכמות השמנת הצמחית.
3. מעבירים לקערה את כדורי הטפיוקה, מוסיפים את אבקת הסוכר והמחצית השנייה של השמנת הצמחית ומערבבים.
4. מוסיפים את הערמונים הקצוצים ומערבבים.
5. מחלקים את התערובת לכוסות אישיים, מניחים מעל מהדובדבנים, מפזרים קוקוס וקצפת. שומרים במקרר עד להגשה.
>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים