כיכר השבת
מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? קציצות בשר בסגנון אסיאתי

עיגולים עסיסיים מבושלים ברוטב עסיסי לא פחות שיזכירו לכם אוכל אסיאתי עשוי היטב, למרות שההכנה שלהם פשוטה ומהירה. מתכון לקציצות בשר בסגנון אסיאתי (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • לקציצות:
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר יבש
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • לרוטב:
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים לטבעות
  • 500 גרם שעועית ירוקה טריה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מעט ג'ינג'ר
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת קציצות בשר בסגנון אסיאתי:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה (אל תפחדו ללוש בידיים), ומשאירים בצד למנוחה וספיגת טעמים במשך 30 דקות לפחות.

הכנת הרוטב:

2. שוטפים היטב את השעועית, מסירים את הקצוות וחותכים לצינורות באורך 4 ס"מ.

3. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

4. מוסיפים לסיר את השעועית ורוטב הסויה, יוצקים מעל 4 כוסות מים, מתבלים בג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומביאים לרתיחה על אש בינונית.

רגע האיחוד:

5. יוצרים מהעיסה קציצות עגולות בגודל שווה, ומורידים בזהירות לרוטב החם. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.

מגישים עם אורז לבן, פתיתים ואפילו פסטה ומוסיפים סלט ירוק טרי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אבל טרי לא יבש. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לילי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות