זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4-6 יחידות פילה אמנון
- 1 סלסילת פטריות שימג׳י
- צרור כוסברה ופטרוזיליה
- 3 שיני שום, כתושות
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית זרעי כוסברה
- 1 כפית פפריקה גרוסה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח גס
- 2 כפות דבש
- כוסברה קצוצה - להגשה
- פרוסות לימון - להגשה
אופן ההכנה:
1. מניחים את הדג בתבנית המרופדת בנייר אפיה. מפרידים את הפטריות ומפזרים מסביב.
2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול (למעט המלח הגס והדבש) ומברישים את הדגים בתערובת. מפזרים את המלח הגס ומזלפים את הדבש.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים 15 דקות.
3. מעבירים את הדגים לצלחת הגשה, מניחים מסביב את הפטריות ופרוסות הלימון, מפזרים מעט כוסברה ומגישים.