זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
לקציצות:
- 500 גרם עוף טחון
- מלח ופלפל שחור
- 4 שיני שום, כתושות
- 3 כפות שמן
- 5 ענפי בצל ירוק, קצוצים
- 1/2 צרור כוסברה טרייה, קצוץ
לפירה בטטה:
- 4 בטטות, קלופות
- מלח ופלפל שחור
- 6 טיפות שמן
להגשה:
- רוטב טריאקי
- שומשום שחור
אופן ההכנה:
1. לשים היטב את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה ויוצרים קציצות מאורכות בגדול שווה.
2. מחממים היטב מחבת פסים או פלנצ'ה וצולים כל קציצה במשך 4 דקות מכל צד.
3. במקביל, מבשלים את הבטטות בסיר מלא מים עד לריכוך. מסירים מהאש, מסננים ומועכים לפירה. מתבלים במלח, פלפל שחור ושמן שומשום ומערבבים היטב.
לכל סועד, מניחים בצלחת אישית מפירה הבטטה, נועצים שיפוד ארוך בקציצת עוף אחת ומניחים מעל. יוצקים מעל קצת רוטב טריאקי, מפזרים שומשום שחור ומגישים.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות