זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 נתחי חזה עוף גדולים
- 1 כוס קמח לבן, מנופה
- 6 כפות פפריקה (עדיף מעושנת)
- מלח
- 2 חבילות ביסלי גריל
- 3 ביצים
- שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
1. דופקים את נתחי העוף לשניצלים גדולים.
2. במעבד מזון, טוחנים את הביסלי לפירורים דקים.
3. מסדרים 3 קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים עם מעט מלח, בקערה שנייה שמים את הקמח ובקערה השלישית את פירורי הביסלי.
4. במחבת גדולה, מחממים היטב שמן לטיגון חצי עמוק - רק כשהשמן חם מספיק מתחילים לטגן.
5. מורחים את נתחי העוף בפפריקה משני הצדדים, מצפים בקמח ומנערים את השאריות, טובלים בביצים ואז בפירורי הביסלי ומטגנים כל שניצל במשך 3 דקות מכל צד.