כיכר השבת
מה אוכלים היום?

קציצות עוף רכות שמתקתקים ב-10 דקות

מורן פינטו עם הקציצות האולטימטיביות שמכינים במהירות ואי אפשר לסרב להן. עיגולים רכים וטעימים שמגישים לצד אורז ופסטה או פשוט דוחפים בפיתה עם כל תוספת אהובה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
הצעת הגשה: בלחמניית המבורגר עם כרוב מטוגן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון (עדיף פרגית)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 6 שיני שום, כתושות
  • צרור כוסברה, קצוץ דק דק

אופן ההכנה:

1. לשים את כל המרכיבים לעיסה חלקה.

2. בידיים רטובות, יוצרים כדורים בגודל שווה, ומועכים אותם קלות לקבלת קציצות פחוסות.

3. לאפייה: מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
לטיגון: מחממים במחבת שמן בגובה 2.5 ס"מ ומטגנים את הקציצות במשך 2 דקות מעל צד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות