זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ביס
- 2 תפוחי עץ מזן גרני סמית, חתוכים לקוביות
- 5 ענפי סלרי עבים, קצוצים
- 1/2 ראש כרוב לבן, קצוץ גס
- 1 בצל סגול, חתוך לקוביות
- 4 בטטות, חתוכות לקוביות ואפויות עד לריכוך
לרוטב איולי:
- 1/4 כוס מיונז
- 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
- 2 כפות חומץ
- מלח גס
אופן ההכנה:
1. מחממים 4 כפות שמן במחבת, ומוסיפים את העוף. מטגנים עד שהעוף מלבין ומבושל היטב. מסירים מהאש.
2. סמוך להגשה, מסדרים בכלי הגשה גדול את קוביות תפוחי העץ, הבטטות, הכרוב, הסלרי, הבצל הסגול, והעוף - חם, פושר או קר, לבחירתכם.
3. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, מזלפים על הסלט ומגישים מיד.