זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 פרוסות חזה עוף
- שמן זית
- 4 ענפי סלרי עבים (הגבעול בלבד), קצוצים
- 2 תפוחי עץ מזן פינק ליידי, חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
- 1 גמבה אדומה, חתוכה לרצועות דקות
- 1 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
- 1/2 כוס פקאן מסוכר
לרוטב:
- 1 כף חומץ תפוחים
- 2 כפות מיונז
- 1 שן שום, כתושה
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית בפלנצ'ה, וצורבים את חזות העוף עד להשחמה יפה מכל צד. מוציאים לצלחת וקוצצים לקוביות.
2. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל הירקות עם הפקאן המסוכר והעוף.
3. מקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. מגישים כמה שיותר סמוך להכנה.