רכיבים
- 500 גרם נתחי חזה עוף
- 2 ביצים
- 1 כפית חרדל
- 1/2 כפית מלח
- 2 כוסות פירורי לחם זהובים
- שמן לטיגון חצי עמוק
- לרוטב:
- 6 כפות קטשופ
- 1 לימון
- 5 כפות רוטב צ׳ילי מתוק / חריף
אופן הכנת שניצלונים ברוטב:
רגע לפני: שניצלונים חמודים ופריכים שעוד לא נולד הילד שיגיד להם לא: מתכון מנצח להכנת אצבעות עוף קראנצ', אפויות ברוטב אדום פיקנטי. מגישים חם לצד אורז לבן. תנסו את זה בבית.
• חותכים את נתחי חזה העוף לרצועות בעובי 2 ס״מ.
• מפזרים בצלחת את פירורי הלחם ומערבבים עם המלח.
• בצלחת נפרדת טורפים את הביצים יחד עם החרדל.
• טובלים את אצבעות העוף בתערובת הביצים ומיד אחר כך בפירורי הלחם.
• מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק, וכאשר השמן חם מטגנים בו את השניצלונים עד להזהבה.
• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
• הכנת הרוטב: מבשלים בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב, עד לרתיחה (עולות בועות).
• מסדרים את השניצלונים בתבנית, שופכים מעל את הרוטב ומכניסים לאפיים למשך 20 דקות.
אופן ההגשה: מגישים חם לצד אורז לבן, ניתן לפזר מעל בצל ירוק קצוץ.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!