רכיבים
- 1 ק"ג חזה עוף פרוס
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 ביצים
- 1 כף חרדל
- 1/2 כוס קמח
- מלח
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנת שניצל עוף קראנצ'י במיוחד:
רגע לפני: החכמה בהכנת שניצלים מושלמים היא שהם יוצאים פריכים וקארנצ'ים, אך לא יבשים. מתכון מושלם להכנת שניצל עוף קראנצ'י במיוחד. אפשר להכין כמות מראש, להקפיא ולהפשיר לפני הארוחה.
• כדי שהשניצלים יהיו מוכנים ביעילות והכי פחות לכלוך, מסדרים 3 צלחות לצד הכיריים:
- בצלחת אחת, שמים את הקמח.
- בצלחת השנייה (מעט עמוקה) טורפים את הביצים ומערבבים יחד עם החרדל.
- ובצלחת שהכי קרובה למחבת מערבבים את פירורי הלחם והמלח.
• מקמחים את נתח חזה העוף בקמח, מטבילים בבלילת הביצים ומצפים משני הצדדים בפירורי לחם.
• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת רחבה וכבדה, וכשהשמן חם מאוד מטגנים בו את השניצלים, עד להשחמה. הופכים פעם אחת.