כיכר השבת
מה אוכלים היום?

לא רק לילדים: קציצות עוף נימוחות

זה נשמע כמו מנת ילדים, אך הגדולים יאהבו אותן לא פחות: מתכון לקציצות עוף נימוחות ורכות במיוחד, שמשדכים להן אורז או פירה וסלט ירקות - ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

|
11
| כיכר השבת |
קציצות עוף רכות במיוחד לארוחהה מזינה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק”ג עוף טחון מופשר
  • 3 גזרים או 1 דלעת
  • 1 בצל בינוני
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מעט אבקת שום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף רכות במיוחד:

רגע לפני: זה נשמע כמו מנת ילדים, אך הגדולים יאהבו אותן לא פחות: מתכון לקציצות עוף נימוחות ורכות במיוחד, שמשדכים להן אורז או פירה וסלט ירקות - ואתם מסודרים עם ארוחה מזינה ומשביעה.

• מבשלים את הגזרים או הדלעת בסיר מלא מים במשך 20 דקות, עד לריכוך (נועצים מזלג ובודקים).

• מרסקים היטב את הגזרים או הדלעת לפירה בקערה.

• מגרדים את הבצל בפומפייה ומוסיפים לקערה, יחד עם העוף הטחון, פירורי הלחם ורסק העגבניות. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה. מעבירים למקרר למשך 30 דקות.

• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.

• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם, 2 דקות מכל צד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
הגנתי ויצא טעם טפל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
7
טעים לא רק לילדים
עדנהעדנה
6
טעימות עסיסיות ונפלאות! תודה על המתכון! (אגב, שמתי בטטה במקום גזר/דלעת)
תכלת
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות