זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1/2 ק”ג עוף טחון מופשר
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 1 ביצה
- 3 שיני שום
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 1 כף רוטב סויה
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 50 גרם פירורי לחם
- 1/2 גרידת קליפת לימון
- מלח ופלפל
- שומשום לציפוי
- שמן לטיגון
אופן הכנת קציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק:
רגע לפני: השילוב של קציצות עוף ולימון נשמע קצת משונה בפעם הראשונה, אך הן עוד יפתיעו אתכם: מתכון לקציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק, חגיגיות, מפתיעות ויוצאות דופן.
• קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום לקערה.
• מוסיפים לקערה את העוף הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הג'ינג'ר, רוטב הסויה והצ'ילי המתוק. מתבלים בגרידת לימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.
• מניחים את השומשום בצלחת שטוחה ומגלגלים בו עדינות את הקציצות.
• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם, 2 דקות מכל צד.