רכיבים
- 1/2 ק"ג עוף טחון
- 1 קופסת גרגרי חומוס משומרים
- 1 בצל
- 4 שיני שום
- 1/2 צרור כוסברה
- 1 ביצה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- קורט כמון
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן הכנת קציצות עוף עם חומוס:
רגע לפני: מתכון להכנת קציצות עוף עם חומוס במרקם אוורירי ונימוח, עשויות מחומרים פשוטים אך התוצאה היא מנת חלבון משביעה לארוחה טעימה ומזינה שכולם יאהבו.
• שוטפים את גרגרי החומוס המשומרים ומסננים היטב. מרסקים את הגרגרים במעבד מזון ומעבירים לקערת ערבוב.
• מגרדים את הבצל עם פומפייה, קוצצים את השום והכוסברה ומוסיפים לקערה עם החומוס.
• מוסיפים לקערה גם את העוף הטחון, הביצה ופירורי הלחם. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה. מעבירים למקרר למשך 30 דקות.
• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.
• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם, 2 דקות מכל צד, עד שישחימו.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!