רכיבים
- ½ ק"ג עוף טחון מופשר
- 1 בצל סגול
- 1 כרובית
- 3 שיני שום
- 2 ביצים
- ½ זר פטרוזיליה
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כוס פירורי לחם לציפוי
- שמן לטיגון
אופן הכנת קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית
רגע לפני: המתכון אמנם מתאים ל-5 קציצות בלבד (בגודל בינוני), אך תוכלו להכפיל כמויות ביחס שווה ולהרוויח עוד עיגולים נפלאים של קציצות קריספיות במיוחד.
• מגרדים את הבצל בעזרת פומפייה, כותשים את שיני השום וקוצצים את הפטרוזיליה.
• מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לסיר ומכסים במים. מבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית. לאחר מכן מסירים מהאש ומעבירים למסננת, להוצאת הנוזלים.
• מועכים את פרחי הכרובית המבושלים, מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורר, הפטרוזיליה הקצוצה והביצים.
• מפוררים את העוף הטחון ומוסיפים לקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
• מחממים שמן במחבת רחבה ובמקביל, יוצרים מהתערובת קציצות, מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים, עד שהקציצות הופכות לזהובות ויפות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!