כיכר השבת

קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית

מתכוני קציצות הם לרוב קלים ופשוטים ולא דורשים מאמץ מיוחד, מה שהופך אותן למנות ילדים מועדפות. הפעם, המתכון הזה יאתגר דווקא את ההורים (מתכונים, אוכל)

|
קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • ½ ק"ג עוף טחון מופשר
  • 1 בצל סגול
  • 1 כרובית
  • 3 שיני שום
  • 2 ביצים
  • ½ זר פטרוזיליה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כוס פירורי לחם לציפוי
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית

רגע לפני: המתכון אמנם מתאים ל-5 קציצות בלבד (בגודל בינוני), אך תוכלו להכפיל כמויות ביחס שווה ולהרוויח עוד עיגולים נפלאים של קציצות קריספיות במיוחד.

• מגרדים את הבצל בעזרת פומפייה, כותשים את שיני השום וקוצצים את הפטרוזיליה.

• מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לסיר ומכסים במים. מבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית. לאחר מכן מסירים מהאש ומעבירים למסננת, להוצאת הנוזלים.

• מועכים את פרחי הכרובית המבושלים, מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורר, הפטרוזיליה הקצוצה והביצים.

• מפוררים את העוף הטחון ומוסיפים לקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

• מחממים שמן במחבת רחבה ובמקביל, יוצרים מהתערובת קציצות, מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים, עד שהקציצות הופכות לזהובות ויפות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות