אגוזים, חלבה, ריבה וסירופ שוקולד - כל המרכיבים הללו מתגבשים יחד והנה לכם עוגת פירורים למהדרין. מעדן לשבת וגם לימות השבוע. ההכנה - קלה ומהירה.
החומרים לעוגת פירורים:
מרגרינה מומסת
ביצה
חופן אגוזים קצוצים היטב
כוס וחצי קמח
מעט סוכר וניל
סירופ שוקולד
אבקת אפיה
פודינג
ריצ´
כוס וחצי ריבה או חלבה, ניתן את שניהם
כך תכינו עוגת פירורים
מרכיבים את חומרי הבצק יחד. משמנים תבנית עם מרגרינה, ומרדדים חלק ניכר מהבצק על התבנית. יש לחורר עם מזלג ואופים את הבצק בחום של 180 מעלות, עד שיזהיב. את יתר הבצק אופים בנפרד, בצורה דומה.
כשהבצק זהוב, מורחים שכבה נדיבה של חלבה וריבה. (ניתן אחד משניהם בלבד).
מקציפים את הריץ עם הפודינג וניל, עד שמתגבש לקצף יציב.
יוצקים מעל הריבה, ומעל מפזרים את האגוזים.