חודש וקצת לפני בואו של חג השבועות, "כיכר השבת" בסדרת מתכוני חלב משובחים. והפעם: מתכון לעוגת גבינה שגרתית וטעימה.
החומרים:
כ-12 בסקוויטים
רבע קופסת חמאה מומסת
2 גבינה 5%
מחצית כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים
1 שמנת
אופן ההכנה:
מרסקים את הבסקוויטים בקערה, מוסיפם חמאה ושוטחים בתבנית עגולה. שם גם מערבבים יחד את הגבינה, הסוכר סוכר וניל, ביצים.
לאחר בחישה נמרצת יוצקים על תבנית ואופים במשך 45 דק' בחום בינוני.
כשהעוגה אפויה היטב, מערבבים שמנת, כף סוכר, 1 סוכר וניל ויוצקים על העוגה. ממשיכים לאפות ל-10 דקות נוספות.
לבריאות!