זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס בצלצל שאלוט חתוך לקוביות
- 2 כוסות עלי מנגולד קצוצים - או כל ירק אהוב אחר
- מלח ופלפל שחור
- 4 ביצים, טרופות
אופן ההכנה:
1. במחבת בקוטר 20 ס"מ שמתאימה גם לאפייה בתנור, מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומטגנים עד לריכוך במשך כ-2 דקות. מוסיפים את עלי המנגולד ומבשלים יחד עד שהם מצטמקים. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.
2. יוצקים את הביצים על התערובת במחבת ומסירים מהאש. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהביצים מתייצבות. פורסים ומגישים.