כיכר השבת

מתכון לממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימון

"אוקיי, וואו" זו ההגדרה הכי קולעת לממרח הזה. שילוב טעמים מופלא שמתאחד לממרח הכי טוב לסנדוויץ' שלכם. מתכון לממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום, שום, לימון וטרגון (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימון
ממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימון (צילום: Daria Shevtsova from Pexels)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/3 כוס עלי בזיליקום
  • 1/3 כוס עלי טרגון
  • 1/3 כוס עירית קצוצה
  • 2 שיני שום בינוניות-גדולות
  • 2 פילטים של אנשובי
  • גרידת קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 אבוקדו

אופן ההכנה:

1. במשך 2 דקות, טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון, מלבד מיץ הלימון, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

2. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים