קטשופ ביתי טעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/4 כוס רסק עגבניות
- 1/4 כוס מים
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית מולסה (ניתן להחליף בדבש או מייפל)
- קורט אבקת שום
- קורט אבקת בצל
- קמצוץ פלפל אנגלי טחון
- 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים.
2. יוצקים את התערובת לסיר קטן ועמוק ומבשלים במשך 5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מצננים היטב לפני ההגשה.