כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לקטשופ ביתי מתקתק וטעים

למה לקנות אם אתם יכולים להכין בעצמכם קטשופ מעולה? מתכון לקטשופ ביתי מתקתק וטעים שיקצור מחמאות מכולם ויהפוך הארוחה שלכם לבריאה קצת יותר, בטח אם החבר'ה בבית מעדיפים להטביע כל דבר באדום האדום הזה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קטשופ ביתי טעים
קטשופ ביתי טעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/4 כוס רסק עגבניות
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית מולסה (ניתן להחליף בדבש או מייפל)
  • קורט אבקת שום
  • קורט אבקת בצל
  • קמצוץ פלפל אנגלי טחון
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים.

2. יוצקים את התערובת לסיר קטן ועמוק ומבשלים במשך 5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מצננים היטב לפני ההגשה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים