פילה סלמון אפוי בחרדל ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8 פרוסות פילה סלמון
- 3 כפות חרדל חלק
- 3 כפות דבש
- 6 שיני שום, קצוצות
- 1 כף מיונז
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 ס"מ ג'ינג'ר, קצוץ
אופן ההכנה:
1. מסדרים בתבנית את פרוסות הדג.
2. בקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים לרוטב אחיד ויוצקים על פרוסות הדג. מכסים את התבנית ומעבירים למקרר להשריה של שעה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.