כיכר השבת

שבת עם השפית

לכבוד שבת: סלמון במרינדת שום ודבש של מורן פינטו

מצפים את פילה הסלמון במרינדה של שום ודבש, מעבירים למקרר למשך לילה, מוציאים, מעבירים לאפייה קצרה של 20 דקות ומשם לשעה על הפלטה - פשוט מושלם (מתכונים לשבת, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
סלמון במרינדת שום ודבש
סלמון במרינדת שום ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 פילה סלמון שלם
  • 20 שיני שום, כתשות
  • 6 כפות דבש
  • מלח גס

אופן הכנת סלמון במרינדת שום ודבש:

1. מניחים את פילה הסלמון בתבנית חסינת אש, מורחים בדבש ומפזרים מעל את השום ומלח גס.

2. מכסים את התבנית ומעבירים את התבנית למקרר למשך לילה שלם.

3. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ואופים במשך 20 דקות. סמוך לשבת, מניחים את התבנית על הפלטה למשך שעה, פורסים ומגישים.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
כנראה מדובר בספרדי באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
החסוי
2
לא האמנתי כמה הצלחה תהיה לדג הזה, כולם פשוט ליקקו את האצבעות. השילוב המדהים של השום והדבש ובמיוחד ההשריה עושים לו את זה. כל הכבוד. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
צופה מהצד
1
ל6 פרוסות או דג שלם???????????
דגית
מנות פתיחה