כיכר השבת

מיוחד: פרגית עם כרישה ותפוחים

מפגש פסגה מפנק בין עוף ותוספות מתקתקות: מנה עיקרית מיוחדת של תבשיל שכבות תפוחים, כרישה ופרגיות בטעם נפלא וריח נהדר - כל מה שאתם צריכים לארוחת החג. מתכון לפרגיות עם כרישה ותפוחים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פרגית עם תפוחים
פרגית עם תפוחים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 6 פרגיות נקיות
  • 1 כרישה גדולה
  • 4 תפוחי עץ מסוג גרנד סמית
  • 1/2 כוס מיץ תפוחים
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף חרדל
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת פרגית עם כרישה ותפוחים:

רגע לפני: מפגש פסגה מפנק בין עוף ותוספות מתקתקות: מנה עיקרית מיוחדת של תבשיל שכבות תפוחים, כרישה ופרגיות בטעם נפלא וריח נהדר - כל מה שאתם צריכים לארוחת החג. מתכון לפרגיות עם כרישה ותפוחים.

• מקלפים את התפוחים ומגרדים אותם בפומפייה.

• פורסים את הכרישה לפרוסות דקות.

• מחממים שמן בסיר סוטאז רחב, ומטגנים בו את הפרגיות מכל צד במשך 4-5 דקות. מעבירים לצלחת בצד.

• באותו הסיר, מניחים את פרוסות הכרישה ומטגנים אותן עד להזהבה קלה.

• מוסיפים את גרד התפוחים לסיר, מערבבים מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• מוסיפים את החרדל, ומיץ התפוחים, ומבשלים במשך 10 דקות על אש גבוהה.

• מנמיכים את האש ומניחים את הפרגיות מעל הכרישה והתפוחים שבסיר.

• מבשלים במשך שעה על אש נמוכה וקטנה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
עיקריות