
העימותים בין המתיישבים לפקחי הבנייה האחראים על יישום ההקפאה הגיעו לשיא חדש בסוף השבוע. אלחנן, תושב ביתר עלית, טוען כי נהג משאית של המנהל האזרחי הפעיל כלפיו אלימות מילולית ופיזית, ושבר את משקפיו.
אתר ynet, שהביא את הסיפור דיווח כי הוא התרחש ביום חמישי, בסביבות השעה 16:30. לעיר הגיעו פקחים של המנהל האזרחי, מלווים בשוטרים. אז גם פרץ העימות בין אלחנן לנהג המשאית.
"הוא ביקש ממני לזוז עם הרכב, הלכתי לכיוון הרכב, נכנסתי אליו והנהג אפילו לא הסתכל במראה, נסע לאחור והוא כלל לא חיכה שאני אזוז עם הרכב והמשיך בנסיעה", סיפר אלחנן. "ביציאה מהעיר היה מגע עין ביננו, הערתי לו על צורת הנהיגה שלו ועל כך שהוא פגע בתמרורים בעיר. הנהג אמר לי כשהוא נמצא בתוך הרכב - 'תעוף פה, תסתלק מפה חתיכת זבל'".
אלחנן היה מחוץ לרכב והעיר לנהג: "אני לא אלך מפה. לא אני זבל, אלא אתה. "ואז, אותו נהג, שעובד מטעם המנהל האזרחי, ירד מהמשאית, הוציא מהחלק האחורי שלה מוט ברזל, התקרב למרחק אפס אליי ואמר לי - 'אני אראה לך מי הזבל', כשהיד שלו מונפת עם המוט, ואז נתן לי סטירה עם היד בפנים, שבר לי את המשקפיים. לאחר מכן נכנס למשאית שלו ונסע".
אלחנן הגיש תלונה במשטרה.
אנשי המנהל האזרחי הגיבו: הנושא מוכר והוא ייבדק ויתוחקר במקביל לחקירה המשטרתית. "לא מדובר בעובד ישיר שלנו, אלא בשכיר שנשכר באמצעות חברה נפרדת".
הצגת כל התגובות