כיכר השבת

מה נאכל היום?

סלט נודלס ושומשום חמים ומרענן - שמתאים בול לימי ראשון

מלפפונים, חסה, כוסברה, אטריות, בוטנים ורוטב מתקתק - בסלט הזה יש את כל מה שצריך כדי לקבל ארוחה מזינה ומשביעה, אך כזו שלא תכביד על מערכת העיכול (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מתכון לסלט נודלס ושומשום חמים ומרענן - שמתאים בול לימי ראשון
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

לרוטב:

  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סוכר חום
  • מיץ מליים אחד
  • מלח גס, לפי הטעם

לסלט:

  • 115 גרם נודלס
  • 1/2 ראש חסה אייסברג, פרוסה דק
  • 1 מלפפון, קלוף וחצוי לפרוסות דקות
  • צרור עלי כוסברה טריה, קצוצה גס
  • 1/4 כוס בוטנים לא מלוחים קלויים, קצוצים גס
  • 1 ליים, חתוך לרבעים

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר מים גדול. מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות המצוינות על החבילה, עד למצב אל-דנטה. מסננים ומניחים בצד.

2. מכינים את הרוטב: בעזרת מעבד מזון, מערבבים את חמאת הבוטנים, שמן השומשום, רוטב הסויה, הסוכר החום, מיץ הליים ו-1/4 כוס מים קרים. מתבלים לפי הטעם במלח גס. מניחים בצד.

3. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה, מקפיצים יחד את החסה והמלפפון. מכניסים את האטריות ואז מוסיפים את הרוטב ומקפיצים שוב. מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בכוסברה, בוטנים ופלחי ליים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נודלס מסעדות מבושל מכל הסוגים יש במטעמי ישראל בראשלצ ובדץ חתם סופר
אלי
סלטים מהמטבח הכשר