כיכר השבת

עדשים חומות: לעשות מהן סלט

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון לסלט עדשים חומות. השילוב שבין העדשים לבין גרגירי חזה העוף, ישאיר לכם טעם של עוד בפה (אוכל)

| 1 |
מתכון ליום של חול: סלט עדשים חומות עם חזה עוף
(צילום: shutterstock)

סלט עדשים אדומות

  • 1 כוס עדשים חומות שלוקות ומסוננות
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות
  • 2 ענפי סלרי קצוצים
  • חופן חמוציות
  • חופן שקדים טבעיים
  • 1 בצל סגול בינוני פרוס דק
  • 200 גר׳ חזה עוף

סלט עדשים אדומות: מתכון לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סוכר חום
  • מלח

אופן ההכנה:

  • מחממים מחבת ובה מעט שמן
  • מטגנים את החזה עוף כשהוא פרוסה שלימה.
  • בקערה מערבבים את מרכיבי הסלט יחד.
  • אחרי שהחזה עוף צלוי היטב מוציאים לצלחת לכמה דק׳ של צינון.
  • בצנצנת קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
  • קורעים עם היד את החזה עוף לפיסות קטנות ומניחים בקערת הסלט.
  • מערבבים הכל יחד, ושופכים מעל את הרוטב.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
סלטים מהמטבח הכשר