
הבחירות לנשיאות המדינה: בתחילת השבוע הורה יו"ר ש"ס אריה דרעי לחברי הכנסת של התנועה שלא לחתום לאף מועמד לנשיאות המדינה עד לכינוס מועצת חכמי התורה - לאחר הגשת שמות המועמדים, במקביל, דרעי נתן אישור לחמישה חברי כנסת מסיעתו לחתום לחמישה מועמדים, כך נודע ל"כיכר השבת".
ח"כ יעקב מרגי יחתום לדליה איציק, ח"כ יצחק ועקנין יחתום לרובי ריבלין, ח"כ דוד אזולאי יחתום למאיר שטרית, ח"כ אמנון כהן יחתום לדליה דורנר וח"כ אריאל אטיאס יחתום לפואד בן אליעזר.
דרעי הדגיש שבחתימות אין שום אמירה וכי הסיעה תצביע בבחירות רק למי שיזכה לתמיכת מועצת חכמי התורה של ש"ס.
ובינתיים בש"ס עדיין לא ברור במי מועצת חכמי התורה תתמוך, על פי הערכות בש"ס במידה והשר לשעבר דוד לוי יתמודד הוא זה שיזכה בתמיכה, אך אם הוא יסרב להתמודד הרי שש"ס צפוייה לתמוך בח"כ ראובן רובי ריבלין.