זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 15 תפודים מבושלים במים
- 1 קופסת שימורי חומוס, מסוננים
- 400 גרם חזה עוף
- 1 פלפל חריף, קצוץ דק
- 1 כף כמון
- מלח ופלפל
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
1. פורסים את חזה העוף לרצועות דקות שוות בגודלן. את התפודים משאירים בקליפתם וחותכים ל-4.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את רצועות העוף מספר דקות, עד שהן לבנות. מוסיפים פנימה את התפודים, החומוס והפלפל החריף. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד כמה דקות, עד שהטעמים נספגים היטב. מגישים חם.