כיכר השבת

 "מנסים לתפור לי תיק"

"לא היתה הנחיה, הכל שקר והמצאה"; רה"מ העיד בפעם ה-18

בבית המשפט המחוזי בתל אביב מתנהל בשעות אלו משפטו של ראש הממשלה המעיד זו הפעם ה-18 בפני השופטים על החשדות החמורים בתקי האלפים | ראש הממשלה התעקש בעדותו שפעל לטובת הציבור ללא שיקולים זרים או הטיות לטובת בזק ואלוביץ' (משפט)

| 1 | כיכר השבת |
ראש הממשלה במשפטו היום עם עורך דינוראש הממשלה במשפטו היום עם עורך דינו
ראש הממשלה במשפטו היום עם עורך דינו (צילום: תומר אפלבאום, פלאש 90)

עדותו של ראש הממשלה נתניהו נמשכת בבית המשפט המחוזי בתל אביב. והיום ראש הממשלה העיד בפעם ה-18 בנושא תיקי האלפים.

במסגרת עדותו התייחס ראש הממשלה לשאלת טובות ההנאה והיחס המועדף לחברת בזק והבעלים אלוביץ'.

יצוין כי בעדותו בחודש שעבר נתניהו תקף את כל האשמות נגדו: "הם מפלילים את הפוליטיקה, הם מפלילים את הדמוקרטיה, הם מפלילים את החיסיון העיתונאי, זה מה שהם עושים"

עורך דינו של ראש הממשלה, עמית חדד ציטט קטעים מעדותו של פילבר במשטרה בנוגע לשיחת נזיפה שקיים עמו נתניהו בנוגע לתאגיד השידור הציבורי.

"במהלך השיחה היה איום עליי", העיד פילבר בנוגע לשיחה שהתקיימה לדבריו כשנה לאחר שנכנס לתפקיד. "נקראתי במוצאי שבת לשעתיים, בשעה הראשונה הוא (נתניהו) נזף בי קשות. הוא צעק עליי... אמר לי דברים קשים בצורה רצינית. אני זוכר שהייתי צריך להסביר ולנמק... הוא אמר לי 'אם היית עובד אצלי בחברה פרטית - הייתי מפטר אותך'".

נתניהו אישר את תיאור השיחה. "אני לא זוכר את המועד של הפגישה, היתה פגישה ששאלתי מה קורה, וראיתי שזה לא מתקדם כפי שאמרתי. אכן אמרתי לו שאני מצפה שהוא יעשה את זה, ואם היה עובד אצלי בשוק פרטי הייתי מפטר אותו"

בתגובה, חדד שאל נתניהו מדוע לא הסתפק ב"שיחה קצרה של 40 שניות, עם תנועות ידיים", כפי שנטען בכתב האישום שעשה בפגישת ההנחיה, שבה הורה לפילבר להיטיב עם קבוצת בזק. נתניהו השיב: "לא היה דבר כזה, זה שקר. כל שיחת ההנחיה הזו, זה שקר מוחלט"

כשעה לאחר תחילת העדות, מעטפה הוכנסה לראש הממשלה נתניהו, הדיון נעצר ל-10 דקות.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
הפרקליטות ובתי המשפט הם לא יודעים מה זה צדק,צדק הוא רק מונח א-לוקי,ומכאן שכל מטרתם לעייף ולמוטט את נתניהו ולשבור את רוחו כך עשו לח'כ מש'ס ולימין ובכך הם בלי להיות בשלטון 'כופים' את דעתם הרדיקאליות על עם ישראל זהו 'ערב רב ואספסוף' שעלה ממצרים...
שוחרי מוות...
אולי גם יעניין אותך
בארץ